Κεφαλογραβιέρα

Εικόνες

Περιγραφή

Κοινώς Κεφαλογραβιέρα, λόγω του ότι η Κεφαλονιά είναι εκτός των περιοχών, που παράγουν το τυρί αυτό, το τυροκομείο μας το ονόμασε ‘πικάντικη γραβιέρα Κεφαλονιάς’. Ελαφρώς αλμυρότερη από την γραβιέρα με πικάντικη γεύση, από 100% πρόβειο γάλα . Το τυρί μας αυτό πήρε το πρώτο βραβείο ποιότητας και γεύσεως για το έτος 2010, που διοργάνωσε το περιοδικό ‘OLIVE’ του Ηλία Μαμαλάκη.

Συσκευασίες

κεφάλι 12 – 16 kgr, κεφάλι κομμένο 6-8kgr, τέταρτο 3-4 kgr και κομμάτια σε αεροστεγής συσκευασία μεταβλητού βάρους.